|
Forum romanistów UJ Wirtualne VII piętro Collegium Paderevianum
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MarcinEck
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 13:29 Temat postu: Jest robota czyli dżob na 4 miesiące w Szwajcarii |
|
|
Mili Państwo. Pewna firma poszukuje osoby do tłumaczenia podczas 4 miesięcznego szkolenia pracowników mających później obsługiwać nową linie technologiczną w Polsce. Praca przez 4 miesiące od lutego począwszy. Soboty i niedziele wolne. Inne warunki, w tym honorarium - jeszcze niewiadome. Jeśłi ktoś ma wolne 4 miesiące, lubi sie nudzić (Szwajcaria jest tak nudna, że nawet w serze się dziury z nudów robią), to prosze sie kontaktować droga mailowa z moim kolegą, i znakomitym tłumaczem P. Marcinem Reyem, (WAZNE : prosze się w mailu powołać na mnie, bo Marcin R. chce znać proweniencję kandydatów)
adres :
marcinrey@marcinrey.com
pozdrawiam i zycze powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 13:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wero
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 23:47 Temat postu: |
|
|
eh no grejt dżob, ale tu niestety magisterka pełną parą jest płodzona z nożem na gardle i niestety nie da się.... Gdyby nie to, to pewnie bym się skusiła na takie cudo, bo jak wiadomo- mi w wolnym czasie niewiele potrzeba żeby się nie nudzić i to niezależnie w jakim państwie- ot, kawałek murka, barierki, jakiejś ściany czy drzewa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mada
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 17:27 Temat postu: |
|
|
eh, nooo............
ja bym się z przyjemnością ponudziła przez 4 miesiące w Szwajcarii.....
ale, jak wspominiała Wero, zdaje się, że trzeba oddać jakąś śmieszną pracę z końcem czerwca, jeśli chcemy szczęśliwie i bezboleśnie zakończyć romans z szacowną uczelnią....
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(    _________________ "... Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach, jest to piękny świat..." (Dezyderata) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 17:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |